Mandag – ny uke, ny måned og nye klær :-D

20121001-200113.jpg

Hei dere 🙂 SE DEN KJOLEN!!! Jeg vet at jeg viser dere mye kjoler nå… Men nå er sesongen her og vi har fått inn kjoler som er helt amazing!!! Jeg falt pladask for denne gull kjolen i dag, fra Sherri Hill!

Dere finner den HER! (Merk: vi har kun 1 i hver str fra xs-m….)

Det har gått i ett på jobb i dag…det er jo høst ferie i Oslo!! Fikk kommet meg en kjapp tur innom SATS på veien hjem, nå skal kroppen min holdes ved like, slik at jeg får ekstra energi til mnd vi går inn i!! 3-4 ganger i uken er målet, denne gangen skal jeg klare det 🙂 Nå er Sonena tilbake og uken min kan derfor få mer struktur!

Vi har også fått inn ett hav av flotte smykker!! De finner dere også HER!

Nå tar vi snart kvelden her, blir film og kanskje litt is 😀

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s