Crazy day, crazy week!!

 

Hei dere!! Hvor blir dagen av?? Hahaha… I dag stod jeg i butikken 19.10 (vi stenger 19.00) uten å engang vite at vi var stengt! En kunde kom inn: unnskyld, kan jeg fortsatt få kjøpe denne kjolen? Ja selvfølgelig! Min partner Sonena startet på mandag, jeg har seriøst ikke rukket å snakke med henne!! Vi jobber sammen i butikken begge to, men holder på  med hver våre oppgaver!! Denne uken går i innkjøp, nye varer og omheng i butikken. Så det går i ett med andre ord 🙂  I dag fikk jeg faktisk vaskehjelp!! Ikke le av meg, men jeg må rett og slett ha hjelp i hjemmet. Jeg klarer ikke lenger å gjøre alt som bør gjøres hjemme, men jeg vil ha et rent og pent hjem:-) Nå spiser jeg middag, slenger ut ett blogg innlegg og hopper snart inn i sengen og ser film 🙂

Så gøy at så mange av dere har deltatt i konkuransen! Gøy å se hvilke antrekk dere setter sammen!

//Natalie

Én kommentar

  1. vet akkurat hvordan det kjennes. men vær stolt av at du jobber så mye som du gjør. det betyr at du er sterk! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s