New in!! Midori og love limonade!!

 

 

Herregud for en dag!!! 9 kartonger med nyheter kom til kouture i dag – nye bandage dresses fra Midori, disse dere ser på nederste bilde men også flere andre modeller ❤  Og se de skoene!!!! Merket heter limonade og er fra Storbritania, vi er først i Norge på merket som allerede har fått utrolig stor respons 🙂 GØY!! Hvilke syntes du var finest?? Jeg gleder meg til å pynte bena mine opp med disse skoene til slimme jeans/sorte bukser og en basic topp!! Vips så har du verdens feteste partyantrekk!! 🙂 Ellers fikk vi inn masse nye smykker også…phuuuu..imorgen venter vi nye jeans, topper, singletter og gensere!! 🙂

Kom innom å se alle våre nyheter!

//Natalie

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s