God morgen dere!!

20121011-091012.jpg

Jeg er på vei til Sats!! Å starte dagen så tidlig med trening er definitivt den beste starten på en effektiv dag!! Og denne dagen kommer til å bli suuuuper effektiv! Etter å ha jobbet noen timer med administrative ting skal jeg møte Sonena og gå gjennom budsjetter og varelnnkjøp i november og desember, julen nærmer seg med stormskritt og vi skal være forberedt og ha det BESTE vare utvalget!! I kveld skal jeg endelig ut å spise middag med mitt herlige personale, lene,Athina og cecilia. Kouture er bygget opp av teamwork!! Alle gjør så godt de kan for å hjelpe til – slik skal det være! Å ha noe å se fram til i løp av dagen er også sinnsykt motiverende – i kveld blir det belønning med middag og kos på Fridays!!
Ha en fin dag dere:-)
//Natalie

20121011-091850.jpg

4 kommentarer

  1. Hei Natalie. Bestilte kjole fra dere i dag. På nette. Den skal sendes til drammen. Tror du jeg har den til lørdag da? Hilsen Malin:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s