Søndagskos :-)

20121014-225129.jpg
Hei dere!
I dag sov jeg leeenge…da vi omsider stod opp så jeg det værste været utenfor, det regnet og blåste 😦 brrr!! Da er det ingenting jeg liker bedre enn å stelle istand riktig innekos 🙂 satte igang med baking og vi koste oss med nystekte ostehorn og varm kakao! Deretter bar det avsted på pizza og kinoen Taken2.
Ha en fortsatt fin søndagskveld dere!! Jeg gleder meg allerede til å starte uken på Kouture med masse nyheter, kunder og gode kollegaer!
//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s