Når noen dører lukkes åpnes andre!

HERREGUUUUD!!!! Jeg fikk virkelig gode nyheter i dag – Som dere vet utvikles Kouture og vi jobber 110 % for å lykkes med bedriften vår. En ny avtale med et FANTASTISK brand gikk i dag i boks. Gleder meg så sinnsykt til å fortelle dere det – men må vente til nyhetene ankommer butikk!! Vi raser framover… Vi gir alt og er et bevis på at hardt arbeid gir gode resultater!! Men så klart, hverdagen min er ikke bare oppturer – og når noen ting ikke går den veien jeg vil prøver jeg heller å finne andre muligheter som kan løfte meg opp og fram!! Aldri gi opp drømmene dine, og ikke la deg svekke av nedturer, bruk det heller til en fordel, se muligheter og tør å ta andre veier.

Her ble min første drøm virkelighet – Jewels of Norway startet jeg i 2010, alle smykkene satt jeg å perlet selv på kjøkkenet. Jeg tok mot til meg og kontaktet den daglige lederen ved Estetique og kun noen få mnd senere selges 100 vis av smykkene mine på Steen & Strøm magasin. Tenk om jeg ikke hadde hatt troen på det jeg gjorde? tenk om jeg ikke hadde spurt? Livet er fult av muligheter, spør heller en gang for mye,  grip muligheten allerede nå – hvorfor vente?

//Natalie.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s