Ny veske :-)

Så ble det ny veske på meg i dag! Michael Kors 🙂 Har sikklet på denne lenge (men både sonena og Camilla har den…litt dumt at vi har alt like, jaja :-)) Elsker store vesker, et must i min veske er nemlig MYE stæsj!! Jeg må ha: sminkevesken, nøkler,lommebok, mobil, Macbook air og min kalenderbok (litt gammeldags der – men må bare skrive ting fysisk ned så jeg ikke glemmer noe i min hektiske hverdag!!)

Var den ikke fin? 🙂

//Natalie

12 kommentarer

  1. Hei!

    Jeg kom hjem fra Usa i går, der kjøpte jeg sånn Michalen Kors veske!! Jeg elsker den! Også er den jo billigre der enn her….. :)))

  2. Den var jo utrolig fin:-) Pleier også å unne meg noe litt ekstra når jeg vet at jeg har jobbet og stått på for å oppnå det jeg vil! Er forresten fast leser av bloggen din, og jeg liker den veldig godt!

  3. Hei Natalie. Kan jeg spørre hvor du kjøpte den veska og om den var dyr? Har ønsket meg slik i evig tid men finner den ikke her… kjøpte du den i oslo?

  4. De er nydelige, har den i beige 🙂 Ville hatt snart også, perfekt hverdagsveske!
    Men jeg har et spm. Får dere inn Bandage dress fra Midori i Nude i XS? Eller har du inne? Har så utrolig lyst på den i nude beige også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s