Tirsdag!

20121016-222423.jpg
Hei dere!! I dag har jeg bare jobbet, jeg startet Kl 09 med hjemmekontor, Kl 15 var jeg i butikken og jobbet kvelden ut sammen med Sonena. Imorgen er det spennende møter og innkjøp på moteforum 🙂 nå ligger jeg utslått på sofaen med dyne og pute!! En influensa har kanskje nådd meg:-( jeg har ikke tid å bli syk nå!! Hentet sushi til middag og har kjøpt masse c-vitaminer! Jeg får vel bare komme meg i seng snart.
Ha en fin kveld!
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s