Morgenjobbing fra Sengen.

 

God morgen dere 🙂 Har dere sovet godt?? Jeg har hatt feber i hele natt…Åhhh er blitt syk og har jo ikke tid til det!! Nå har jeg tatt noen paracet, laget meg en kopp varm te og har jobbet fra sengen i morgentimene! Jeg har mye å følge opp på og lar meg ikke bli mindre effektiv pga litt sykdom!! 🙂 Etterpå drar jeg ned i butikken og hjelper til med CRAZY DAYS tilbudene vi kjører fredag og Lørdag – kan først fortelle dere dette etterpå 😉 Føler ofte at folk syter mye…vond hals, manglende energi osv..og ikke minst blir hjemme og tar fri av den minste grunn. Jeg har alltid hatt en super god arbeidsmoral og et mål om minst mulig fravær, både på skolen og i jobb – jeg vil være et godt forbilde for de andre og ikke minst få oppgavene mine gjort!

Ha en fin dag alle sammen!

 

 

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s