Funky Friday!!

20121020-191052.jpg

 

Kjolen min finner dere HER!

20121020-191256.jpg

 

Hei dere!! I går var vi ute å feiet en av mine beste venninner Tatiana sin bursdag 🙂 15 gærne jenter var samlet i leiligheten hennes på Majostuen før vi dro ut på Solli plass.

Jeg hadde faktisk fri igår!! Jeg sov lenge, tok hårkur, fikset negler, bryn osv..det man ellers aldri får tid til. Trening droppet jeg siden jeg har vært syk denne uken. Jeg møtte Marlen i Bogstadveien og kjøpte resten av gaven til Tatiana. Nå er det klart for ordentlig kjærestekveld med vår fantastiske hjemmelagde pizza!! Etterfulgt av sørlands chips med dipp og sjokolade!! 🙂

Oppskrift på neste innlegg 🙂

Kos dere!

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s