Å ha en god spilleliste på trening!!

 

Nå har jeg som sagt ikke kommet meg på trening i dag! Meeeen jeg garanterer å komme sterkt tilbake imorgen og starter dagen med morgentrening før jobb. For å få et ekstra kick på trening er det så viktig å ha god musikk på ørene! Den mest effektive treningen jeg har er når spillelisten er oppdatert og jeg står alene i min egen lille verden på tredemølla!! 🙂

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s