Trøttedagen!!!

20121024-222721.jpg

20121024-222813.jpg

Øynene svir og hodet verker! Nå er det på tide å legge jobben bort og stupe rett i seng – jeg våknet av meg selv Kl 05 imorgges og tenkte på hvordan jeg skulle henge butikk, rydde lager, bestille inn nyheter, følge opp på leverandører osv!! Sovnet igjen etter en stund og våknet av vekkerklokken Kl 08 og var stup trøtt. Slik er det alltid når man sovner om igjen! Dagen har gått i ett- nå gleder jeg meg til å finne sengen og våkne opp til en ny og bedre dag imorgen!! Stay positive 🙂 🙂
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s