Ny hårfarge!

 

20121028-215846.jpg

 

Frisøren min LENE BERENTZEN skal denne uken farge håret mitt! Håret mitt er veldig slitt og trenger en farge piff!! De fleste velger å gå mørkere om høsten..jeg er heller litt motsatt, når jeg er lys i huden om høsten/vinteren syntes jeg det er finere med en lysere hårtone. Sort hår passer best til solbrun hud. Meg og Lene snakket litt om å farge det mørkere i bunn (slik som er veldig inn nå), men jeg tror at jeg bare vil ha tynne karamell/mocca striper slik som bildet. Da ser det vell stelt og pent ut – nydelig!!

20121028-223232.jpg

 

Å være mørkere i bunn er en av høstens store trender! Kjempe fint 🙂

20121028-223255.jpg

 

En nydelig sort manke er også nydelig!! Hmmm – vanskelig dette her – Hvilken farge syntes dere er finest? 🙂

20121028-223507.jpg

20121028-223515.jpg

 

Lene fra Beauty By Berentzen (se hennes facebookpage her) har vært min faste frisør i alle år! På bildet over har jeg helt sort hår og på det nederste bildet har jeg faktisk mer den creamy karamell fargen som jeg er ute etter nå! Dette blir spennende 🙂

//Natalie

7 kommentarer

  1. Du er joo såå utrolig sexy med det mørke håret! Kjenner så mange som har farget håret mørk pga deg. Ikke gå over til lysere. Det kler deg rett og slett ikke. DEF mørk! 🙂

  2. Du ser virkelig bra ut med svart hår. Å siden du er halvt indisk (etter hva jeg har forstått), må bare sort se bra ut på deg 🙂

  3. Helt enig med deg, finere med lysere hår på vinteren 🙂 så jeg syns du burde gå for fargen som på nederste bilde! jeg ble helt forelska i de fargene selv. Sier du til frisøren at du vil ha karamell/mocca-farge?? men; ALT KLER DEN SMUKKE Natalie 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s