3 kommentarer

  1. Har nettopp bestillt 2 dødsfine kjoler som jeg har sett på i evigheter!! Skulle også bestille den » Bandage golden dress» men den hadde dere bare i XS 😦 Men håper dere får den inn i butikken igjen! Ellers lurer jeg på om dere har Adriana dress i rød i butikken? På nettsiden så kunne jeg ikke finne den i rød skjønner du 🙂 Gleder meg ihvertfall varene kommer hjem i posten 😀 Gleder meg til å se hvordan kjolene er og hvordan de sitter 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s