La huden gløde!!

20121111-163933.jpg

Dette var mine 2 redninger igår!! Etter lange dager på jobb er huden min blek og grå! Og jeg har ikke så lyst å ta for mye sol da dette skader huden… Vanligvis bruker jeg dove summerglow eller St.Tropez. Men dette er selvbrunere som virker over lengre tid. Det hadde jeg jo ikke tid til nå!! Faked baked virker derimot med en gang – jeg sprayet meg fredags kveld og våknet lørdag med en dyp fin brunfarge! Perfekt da jeg skulle føle meg fresh til Camilla og Sherinas bursdagsfeiring. For å gi huden ekstra glød så smør deg med en shimmer lotion/olje til sist 🙂 Min lotion er fra Victorias Secret, men anbefaler Shimmer oil fra NUXE. den er best! 🙂

-Bruker dette kun på kroppen! Ansiktet gir jeg glød ved å bruke solpudder:-)

//Natalie

20121111-164837.jpg

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s