6 kommentarer

  1. Når får dere inn flere av den svarte Adriana dress, dere hadde ikke str min inne, så sa hun jeg pratet med i telefonen på torsdag at dere fikk de inn igjen om en uke?:) håper det

      1. Ååå nei:( sendte en kjole i retur for jeg ville heller ha den kjolen når dere fikk den inn.. Men får dere den inn senere en gang?:)

  2. Hei Natalie 🙂 Jeg bestilte «Sequin Dress gold» å jeg er kjempe fornøyd!! Men medium var litt stor for meg, jeg som var sikker på at den ville passe. Men istedet for å sende kjolen tilbake og så bytte så kan jeg komme direkte til Kouture og bytte størrelse? Skal til Oslo på Mandag så tenkte jeg kunne bytte størrelse da! Men gjør som det passer dere best 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s