Three simple rules…

 

 

(Følg oss på instagram @fashionbykouture)

 

Hei folkens!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med min Mac..I kveld var planen å møte Camilla og dra på Champagneria og drikke vin!! Har til og med ordnet så jeg kan starte sent imorgen!! Hmmm sovemorgen ❤ Men etter å ha jobbet i 10 timer er jeg bare fullstendig utslitt så vi har utsatt vinen!! Heldigvis er det Bergenstur med Sherina og Camilla på lørdag, da blir det jo litt kvalitetstid med venninner 🙂

– Det går bare i ett for tiden!! Dagene strekker ikke lenger til… Å bygge opp en suksessfull bedrift krever så utrolig mye! I dag har jeg nesten følt meg dårlig pga stress. Vi løper rundt på Kouture å prøver å hjelpe all våre kunder på best mulig måte, butikken skal også være ryddig, påfyllt osv. I tillegg har vi nettbutikk i Norge, Sverige og arbeider med den i Danmark. Vi produserer vårt eget merke – Midori, gjør innkjøp fra alle brands, holder oss oppdatert på trender, gjør alle innkjøp selv og markedsfører på google, facebook, blogger og instagram. I tillegg er det også et stort arbeid med alt det administrative, vi har valgt å gjøre det meste papirarbeidet selv, på denne måten lærer vi mer om næringslivet. Allikevel, vi er GLAD for at det er mye å gjøre, vi smiler fortsatt og får ikke engamg søvn om nettene fordi vi gleder oss så mye til neste dag!! Er det mulig?!

– Men jeg VET at det er hardt arbeid som lønner seg i lengden, ingenting kommer gratis!! Og jeg gleder meg til dagen kommer og jeg kan se hvor dette fører hen..Det er merkelig med det, men når man når et mål så lager man bare nye – dette er nok det som beskrives som veien til suksess. Å stadig sette seg nye mål – aldri gi opp, bli oppgitt eller miste troen på det man driver med!

God natt alle der ute!!

//Natalie

3 kommentarer

  1. Hei Natalie, synes du er kjempeflink og søt, kundevennlig når man kommer og handler hos dere:-) ser Sonena la ut noen bilder på nye kjoler inne på sin blogg tror det var nye kjoler ifra sisters point? har dere fått inn den som er svart og gull med hele armer?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s