1.desember

20121130-233531.jpg

20121130-233542.jpg

20121130-233547.jpg

Tenk at imorgen er det 1.desember!! Syntes tiden bare flyr, det er jo ikke lenge siden det var Sommer!! Personlig så elsker jeg desember, syntes det er en utrolig hyggelig måned. En måned hvor man tar ekstra godt vare på familien og dem man er glad i… Gleder meg til å reise hjem til jul! Nå pakker jeg foresten kofferten, jeg reiser til Bergen imorgen med jentene fra oslo!!! Vi skal bare kooooose oss:-)

Riktig god helg dere!
P.s nyheter på siden vår!! Den sorte peplum toppen hadde jeg på meg i dag. Med sorte bukser og støvletter ❤

//Natalie

8 kommentarer

  1. Elsker desember jeg å! Det er en utrolig koselig mnd. 😀
    (selvom jeg savner sommeren litt å, hih)
    Ha en super start påvdesember.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s