2 kommentarer

  1. Hei! Lurer på en ting.. Jeg er gravid og ca 3 mndr på vei.. Om en måndes tid skal jeg på julebord og ønsker å ha en fin kjole. Så det jeg lurer på er hvordan er midori kjolene når det kommer til litt stretch. Trur du de vil sitte fint på ei gravid med litt gravid mage, ellers tynn i kroppen? Gikk opp 8kg forrige svangerskap, så brukte aldri «gravide» klær. Brukte mye tettsittende. Har så utrolig lyst til å ha en av Midori kjolene, da de bare et døds fine:) også synes jeg det er greit å kjøpe noe som jeg også kan bruke etter graviditeten når jeg bare skal bruke den en gang på julebord.

    Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s