Guess på Kouture!

406762_10152340669575195_483064350_nmmv-guess-400x400guess101Irina_Sheik-Guess-002

 

Sååååå glad!!!!!! Da kan jeg stolt røpe at GUESS er ett av våre nyeste merker på Kouture :-))) Kontrakten skrev vi på fredag og allerede i dag har jeg vært på Innkjøp til Spring 2013 og dere kan bare GLEDE dere!!! Heldigvis kommer de aller første nyhetene fra Guess allerede denne uken!! Personlig så er Guess ett av mine favoritt merker, jeg handler i deres flag ship store hver eneste gang jeg er i USA eller London 🙂

20120921-233717

 

(denne toppen er mitt siste kjøp fra GUESS – definitivt en av mine favoritter, kommer også til kouture denne uken)

Vi ønsker Guess velkommen på Kouture!! 🙂

//Natalie

5 kommentarer

  1. Kan du gi beskjed på bloggen når varene har kommet til butikken og blitt lagt ut på nettbutikken 😀 ? Fikk ikke sove i natt haha, gleder meg så mye til å se hva dere får 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s