….Julen kom tidlig!! Min nye Louis Vuitton veske :-))

20121213-215125.jpg

Mine nye freshe topper fra Guess

20121213-215135.jpg

LOVE IT!!! I dag ble det julegave til meg selv på Louis Vuitton i Oslo (portobello PM). Av alle LV vesker så syntes jeg at denne er mest unik, den er både classy og anvendelig. Gleder meg allerede til å bruke den!!

20121213-215145.jpg

Verdens fineste jeans? JA!!!! Herregud, kjøpte min første GUESS jeans i dag og den sitter som et skudd!!! Den er super slim i bena og gir rumpen et ekstra løft – mine nye favorittjeans!! Ikke vent for lenge dersom dere vil ha, vi har kun 1 par i hver str i disse!! Finnes kun i butikken Kouture men kommer online så fort som mulig 🙂

20121213-215153.jpg

Dagen har gått i ett, nå skal jeg ta meg en lang, varm dusj for så å spise is og se film på soverommet – perfekt avslappning! 🙂

//Natalie

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s