Hektiske dager!

20121218-221630.jpg

20121218-221654.jpg
Hei dere! Er dere ferdig med julegavene?? Jeg har akkurat startet, løp rundt i byen i 2 timer i dag og prøvde å bli ferdig med mine herlige venninner som jeg skal møtes med imorgen kveld! Hva jeg ønsker meg? Jeg kan ikke engang svare på spørsmålet, vi jobber hele tiden, det er så utrolig mye å gjøre – kjempe gøy!!! Men det blir nok helt sikkert en avslappende jul, på torsdag reiser jeg hjem til Bergen, blir deilig å legge alt julestresset bak seg! Nå er det bare å glede seg til jul 🙂
//Natalie

10 kommentarer

  1. Hei 🙂 Er rundt juletider og det er travelt og hektisk, forstår det! Men lurer på når varene fra guess blir online ? Ikke sånn at mesteparten blir utsolgt i butikken 😦

      1. Har dere guess buksen i sort? Vil også gjerne ha den guess toppen! Den guess toppen du kjøpte i London om jeg ikke tar feil 🙂 DEN vil jeg gjerne ha før dere blir utsolgt for størrelsen min! Men nå er det rundt juletider så kanskje vi kan ta det etter nyttår 🙂

  2. Ja, så flott å våkne til bilde og ny post av deg, Natalie. Uansett hva som skjer -kos deg masse, også før julen. 🙂 Stil og klasse, da!

  3. Hei! liker bloggen din så godt er fast leser:) men jeg lurte på om du kanskje kunne blogget litt interiør også? ser så fint ut hjemme hos deg:) God jul!!

  4. Kjære deg:) Jeg vil bare ønske deg en riktig god jul 🙂 Kos deg kjempemasse,husk å NYT julen og ta vare på nære og kjære:) Det blir morsomt å følge bloggen din i jula også 🙂 Håper du får det du ønsker deg under treet 😀 Stor klem fast leser, Stine Adriana 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s