Christmas nails!

20121220-203427.jpg
Tusen takk til Camilla på Frogner beauty center for nydelige negler!! Denne gangen har hun kun brukt en neglelakk på meg, jeg venter med fullt akryl sett til jeg kommet hjem fra ferie. Nå har jeg bare lyst å forandre fargen innimellom. Fargen Camilla har brukt på meg er mørk lilla/sort og jeg bare elsker den:-))!! I tilegg fikset hun brynene mine, vokset dem og farget dem:-) Hun er så utrolig flink!! helt utrolig hvor det hjelper på energien at man bare får freshe negler og bryn! Ring henne på +47 959 17 482 for timebestilling!
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s