Hjem til jul <3

20121221-203145.jpg

 

Bergen, åhhh så deilig det er å komme hjem! Jeg får alltid en god følelse når jeg lander på Flesland 🙂 Heldigvis var ikke mitt fly forsinket eller kansellert igår, ellers var det fullt kaos på Gardermoen!! Jeg kom hjem til mamma igår kveld og fikk hjemmelaget pizza – skal bli så utrolig deilig å slappe av i julen!! I dag sov jeg leeeenge og vi dro til Sentrum for å bli ferdig med de siste julegaven, nå har jeg bare Mormor igjen :-)) For hva kjøper man egentlig til besteforeldre, de har jo alt!! Tips?? Ja takk 🙂

Vi spiste deilig lunch på kinaresturant og deretter ble det kaffepause på Waynes – en ordentlig koselig dag med mamma.

20121221-203151.jpg

 

Kjøpte meg dette flotte smykket fra Second female på Emilie i dag! Jeg går sjeldent med smykker men dette skal jeg bruke til en enkel slim kjole fra Kouture. Det blir også super kult til mine slimme Guess  jeans og bare en sort singlet 🙂

Nå er det snart tid for tacokveld her!

God helg alle sammen 🙂

//Natalie

2 kommentarer

  1. en perfekt ting å gi til besteforeldre er unicefs «gi bort en bestemor til foreldreløst barn». man kan lese mer på unicefs sine sider.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s