Julaften – Årets hyggeligste dag!

20121226-130242.jpg

20121226-130249.jpg

 

Hei folkens 🙂 Åhhhhh for en fantastisk julefeiring jeg har hatt! Julaften tilbringte vi i Godvik hos min onkel. Jeg fikk masse fine gaver: Fikk MASSE sminke (særlig øyenskygger) fra mine venninner, kroppsprodukter, hårprodukter, undertøy, sokker, tøffler, jeans, topper etc…. Så fikk jeg den nydelige dressjakken fra Tiger Of sweden fra min kjære, Belita heter modellen og er SUPER slim, LOVE IT!! Nå skal det sies at jeg selv valgte den ut på Steen & strøm…men det er alltid gøy å få gavene under treet sammen med resten av familien. Jake har feiret jul i Danmark og jeg her i Bergen. Flere spør hvorfor vi ikke feirer jul sammen, den dagen kommer, men nå velger vi å feire hver for oss. Tiden sammen med familien når vi bor i andre land og byer er kjempe viktig.

Tradisjonen hos oss er pinnekjøtt, uhmmmm, elsker det!!! Vi har hvertfall fått nok mat disse dagene – gode middager, desserter og kvelder full av snop, chips og brus!

Nå er det bare å jobbe litt med Kouture før det bærer avsted på ferie til helgen 🙂 Romjulsalget starter hos oss imorgen!!

//Natalie

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s