2. Januar 2013

20130102-002539.jpg
…og for mange den første jobbe dagen i 2013. Kjenner på hele meg at jeg savner Kouture og teamet SÅ mye, gleder meg kjempe masse til å komme hjem å jobbe, den følelsen..uuuhm!! 🙂
Vi har startet et KJEMPE SALG på Kouture i dag, både i butikken og online!!! Besøk www.kouture.no for å sikre deg noen gode kjøp!!
Ha en fin dag alle sammen.
//Natalie

10 kommentarer

 1. Hei,

  det er ei som heter Vana som går rundt å hevder at hun er den eneste som har agentur på Sherri Hill i Norge, betyr det at de kjolene dere selger er falske ?

  Hadde satt veldig stor pris på om dere klargjorde her på bloggen hva som er riktig av det som har blitt sagt, fordi jeg og venninnene mine vil kjøpe Sherri Hill kjoler på Kouture, men blir litt usikre når Vana sier at hun er den eneste som har agentur i Norge :/

  Håper på et svar.

  Mvh,

  Friede

  1. Hei Freide.
   Vi var de første i Norge som hadde sherri hill. Vana har fått argenturet her nå men vi samarbeider direkte med sherrihill i Texas. Alle merker vi fører på Kouture er alltid originale 🙂 velkommen:-)
   Natalie.

 2. Hei Natalie 🙂
  Jeg har lyst til å kjøpe den nydelige gullkjolen med åpen rygg fra Dry Lake til min bursdag som er rett rundt hjørnet. Men er litt usikker på str.. Jeg har ganske lik kroppsfasong som deg, så jeg lurer på hvilken størrelse du ville tatt? Takk for svar 🙂

 3. Hei! Jeg vil bare si at jeg var å handlet i butikken din i dag, og jeg har aldri vært borti så bra service!!!! 🙂 ville bare si det! Skal blogge det jeg kjøpte i kveld! Blir en bra birsdagsfeiring med rått antrekk !:)

 4. Hvilken str er silk blazeren din i? Vanligvis er jeg s, men den er dere tom for. Frykter manneskulder-formen hvis jeg velger m

 5. Har alle gullkjolene fra dry lake blitt utsolgt (de med 3/4 arm og åpen rygg)? Skulle bestille den rett etter at jeg hadde fått svar fra deg, men da var den borte fra nettbutikken. Selv om den var igjen i alle størrelser dagen før. Typisk min flaks isåfall 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s