…next stop Berlin!

20130114-222719.jpg

20130114-222735.jpg
…så pakker jeg kufferten igjen! For å være ærlig skulle jeg ønske at jeg ikke skulle reise igjen, ikke allerede nå.. Jeg har såååå lyst å være litt hjemme, jobbe i butikken med jentene og komme inn i en god treningsperiode! Men jeg drar på bread & Butter messen i Berlin for Kouture, det kommer til å være masse inspirasjon og nye brands og finne- det skal jo så klart Kouture være med på! Vi har store planer for dette året, gleder meg til å fortelle dere mer!! 🙂
– Har dere forresten hilst på Simba?? Er han ikke nydelig!!! Jakes partner Carsten som vi besøkte i Miami har kjøpt 3 av disse nydelige valpene!! Hmmmm…. Kanskje det blir hund på oss? 😉
//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s