God helg fra Amsterdam :-)

20130118-104227.jpg

20130118-104240.jpg
Skulle virkelig ønske at jeg kunne være her i helgen! Amsterdam er fantastisk! Vi kom hit igår ettermiddag da jeg hadde et møte med en nederlandsk leverandør til Kouture. Igår kveld gikk jeg en runde i handlegaten og de har virkelig alt fra store designer kjøpesentre til river Island og bherska. Med andre ord, Amsterdam er en fantastisk shopping destinasjon! Vi gikk også gjennom red light district, noe som var virkelig spesiellt…. Jentene som stod bak veggene der var virkelig flotte, vanskelig å sette seg inn i hvordan og hvorfor der..
Nå skal jeg arbeide noen timer på min Mac deretter ut å ta den siste runden i Amsterdam før vi drar til oslo i kveld.
– forresten denne grå genseren fikk vi inn på Kouture i uken:-) kjempe fin!! Alle nyheter kommer online i starten på neste uke:-)
//Natalie

Én kommentar

 1. Det er alltid like lett å forstå disse horene, Natalie. .)
  Si meg, Natalie, er det du som har laget Kouture-logoen?
  Den er ganske estetisk, fant jeg ut nå.
  Jeg handlet den råeste t-skjorta ever (Guess, seff) i går – lys rød og sølv – smashing combo! Den må vel egentlig allerede sies å være verdt 2.500,-. Det er vel bare å kjøpe inn flere av den, vil jeg tro. 🙂
  Jeg er så fornøyd at jeg sier ikke mer…
  Kos deg, uansett hva du ellers gjør! 🙂
  – –
  Slack

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s