A good day!!

20130129-102407

20130129-102351.jpg

20130129-102359.jpg

20130129-102342

God morgen 🙂

Igår gikk jeg faktisk å la meg kl 22!! Vi så de siste episodene av Californication sesong 5 (min favorittserie) mens vi spiste yoghurt is i sengen 🙂 Deretter sovnet jeg som en sten! Jeg våknet imorges og spratt opp av sengen, gledet meg til å pakke opp flere vårnyheter! Vareinnkjøpet gjorde jeg igår og jeg har selv plukket ut nyhetene som jeg ELSKER!! Se bare den fine Trenchcoaten, de slimme jeansen og toppene med vid hals som kan legges ned på skulderen ❤ Nå er det en dag igjen på jobb før vi reiser… denne gangen blir det fashion week og innkjøp i København! Og Sonena skal være med 🙂 🙂 🙂

Ha en fin dag!

//Natalie

6 kommentarer

  1. hei. når vil resten av vår varene deres legges ut på miinto?tenkte å bestille en stor bestilling med klær fra dere snart til vår/sommer, men vil gjerne få gjort det i samme bestilling, så vil derfor vente til alt er lagt ut.

  2. Hei. Jeg har kjøpt en del klær på Kouture, og får alltid klærne i en vanlig hvit pose uten skrift. Men har sett at noen får en fin papirpose med «Kouture» i svart skrift. Hvorfor er det bare noen som får sånn pose?

  3. OMG… buksen fra guess!!! Æææ sååå mye farlig fint!! Håper alt kommer online så fort som mulig! Ikke sånn det blir utsolgt før de blir online, akkurat som den hvite guess toppen jeg skulle ha 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s