Fashion week København!

20130201-091653.jpg

20130201-091709.jpg
Igår fløy meg og Sonena til København for å gjøre innkjøp til Kouture:-) vi hadde en kjempe bra dag igår med masse spennende brands!! Dagens høydepunkt var allikevel når ELLE løp etter Sonena og fortalte hvor mye de elsket hennes antrekk fra Kouture!! Dermed kommer både Kouture, jewels of norway og Sonena i ELLE Magasinet i Spania neste uke 🙂
Nå er vi klare for en ny dag med møter og messe deretter blir det en god middag og vin ❤

Ha en riktig god helg 🙂
//Natalie

Én kommentar

  1. Hei – må bare si at jeg falt pladask for jakken din Natalie, og måtte ta turen til butikken din i dag for å se etter den. Heldige meg stakk akkurat innom mens dere holdt på å pakke opp deres nyeste jakker – og de var virkelig fine alle sammen. Men nå var det sånn at jeg falt veldig for detaljene på din jakke – så jeg får fortestte å vente i spenning til den dukker opp (med mindre den sorte korte ikke vil slippe taket). Men uansett, hadde en kjempehyggelig opplevelse og kommer gjerne igjen – for makan til service dere ga meg skal man lete lenge etter i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s