Hudkremen jeg elsker!

 

20130202-17302120130202-173030

Det er ikke mye hudpleieprodukter man får med seg når man reiser med håndbagasje! Et must have som jeg bruker hver eneste dag er fuktighetskremen med anti-aging formula fra Obagi. Når det er så kaldt som nå er det viktig å gi huden i ansiktet masse fuktighet, i perioden etter Mexico var jeg også veldig redd for å begynne å skalle (noe jeg alltid pleier å gjøre). Men brunfargen fra Mexico holder enda og huden min er sunn og frisk.

Huden min har også blitt betraktelig bedre etter at jeg startet på produktene til obagi, det var Silje Austnes ved Colloseum klinikken i Oslo som hjalp meg med å velge riktige produkter til min hud.

I dag har det vært så kaldt ute at jeg måtte ha på meg dobbelt med klær, brrr!! Jeg vurderer å droppe kjoleantrekket til kvelden fordi kulden her nede er bitende kald!!! 🙂

 

 

 

 

20130202-174513.jpg

 

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s