Oslo Fashion Week.

20130208-185527.jpg

20130208-185533.jpgSkjermbilde 2013-02-08 kl. 18.56.47

 

I dag hadde jeg på meg den nye T-shirten i hvit 🙂 Denne T-shirten er lenger bak og det er noe jeg liker ekstra godt 🙂 Kjempe fin til Tights jeans eller jeggings!

Du finner den HER!

20130208-185547.jpg

 

Denne uken er det Fashion Week i Oslo, I dag var meg og Sonena på innkjøp hos et nytt brand som heter Tokyo Jane, SUPER FINE ARMBÅND!!! Kommer i butikken neste uke 🙂

20130208-185558.jpg

 

Nå er det Fredag og jeg har FRIHELG :-))) Åhhhh det skal bli deilig å få slappe litt av etter noen hektiske uker. Når man driver butikk så er man alltid på jobb og det er ofte mye jeg ikke rekker i hverdagen. Så denne helgen er dedikert til avslapping og jobbing på PC. Nå skal jeg snart ta kvelden med Idol og taco, men først skal jeg ta meg en lang, varm dusj og rense huden min ordentlig med Obagi sin rens. Var innom Silje Austnes på Colosseum klinikken og hentet en ny.  Jeg elsker denne rensen, bruker den morgen og kveld og den fjerner all sminke og smuss på huden og gjør den virkelig fresh.

Ønsker dere en riktig god helg 🙂

//Natalie

3 kommentarer

 1. Hei Natalie!
  Jeg skal gifte meg til sommeren og vi vurdere å reise til Miami eller Los Angeles på bryllupsreise. Jeg vet at du har vært mye i Miami og lurer derfor på hvilke erfaringer du har med dette som reisemål, når på året man bør reise dit og hvilke hoteller som er best? Dersom du har tips og råd om Los Angeles mottas dette også med stor takk!:)

  Kos deg med frihelg, det er jeg helt sikker på at du har fortjent!

  1. Hei Signe 🙂
   Gratulerer så mye! Miami er fantastisk, her har dere alt, både strand og storby. Miami er best å reise til i alle mnd utenom jun-august… I de 3 mnd er det så varmt at det er ubehagelig, så prøv å reis utenfor sommeren 🙂 Og bo på South Beach, der er det masse flotte hoteller! Finn et hotell i nærheten av ocean drive, så er dere rett ved stranden også 🙂 LA har jeg ikke vært i enda…Men hører at det også skal være veldig bra! Uansett så er USA et flott land å reise på ferie til så dere får nok en kjempe flott tur uansett hvor dere velger å dra 🙂
   //Natalie

   1. Hei igjen Natalie 🙂
    Tusen takk for det og for svar! Har vært i New York tidligere og falt skikkelig for USA. Vi kunne tenke oss noe mer enn bare sol og strand og begynte å leke med tanken med Miami, i og med at byen tilbyr begge deler. Skal sjekke opp dine tips og så får vi se hva vi ender opp med! Igjen; tusen takk for tipsene 🙂
    /Signe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s