Spørsmålsrunde!!!

20120929-192920

 

Er det noe dere lurer på? Har dere flere spørsmål til meg? Jeg får ofte mange spørsmål både her på bloggen, facebook og på mail….men ofte så får jeg ikke tid til å svare! Ofte dreier det seg om kropp, trening, kost, sminke, klær, utdannelse, butikk etc..

Denne helgen skal jeg ta meg ordentlig tid til dette… Spør om hva dere vil, så svarer jeg 🙂

Mail kan også sendes til natali_henriksen@hotmail.com

GOD HELG!!!!

//Natalie

28 kommentarer

 1. hei natalie,

  så artig med spørsmålsrunde! jeg liker bloggen din kjempe godt å håper at du kan svare på mine spørsmål.

  1) kan du pliz legge ut masse bilder på leiligheten din? har så veldig lyst til å se hvordan du har det hjemme hos deg 🙂

  2) kan du lage innlegg på bloggen din ( eller video ) hvordan du sette opp håre ditt som du har på dette innlegg? 🙂 https://nataliehenriksen.com/2012/12/31/liv-nightclub-miami/

  3) hva slags utdanning har du ? 🙂

  4) hvor lenge har du å kjæresten din vært sammen ?

  5) har du noen gang prøvd restylane i leppene?

  6) hva er dine mål i livet og har du noen søsken ? 🙂

  ønsker deg en fin helg. klemmer Hanne ❤

 2. Du lager en så fin hestehale! Jeg har langt tungt hår og får ikke til volumet på toppen som du:-) hva med en «how to» video? Ha en strålende dag!

 3. Hei
  Jeg er en jente på 22 år og er fult i gang med studiene mine, mange dager sitter jeg oppe til langt på natten og jobber og dagen etter har jeg det så vanskelig med å stå opp, og ikke minst fikse meg! Jeg syns jo at det er veldig ukomfortabelt å ikke være fikset, man føler seg så urenslig og ikke minst stygg, så nå lurte jeg på hvordan i alle dager du klarer å legge deg så seint og for det stå opp tidlig og se så utrolig pen ut som du alltid gjør. Klærne dine er alltid så fine, sminken din er på plass og skimter og ikke minst ser håret og absolutt alt ut med deg så perfekt og fint ut. Pleier du å velge klær og antrekk før du legger deg eller er det bare noe du har i hodet ditt da du står opp? og hvor lang tid bruker du på å fikse håret ditt ik minst sminken om morningen og hvordan gjør du det? Pleier du å rette ut håret ditt før du legger deg eller hva? ER SÅ UTROLIG NYSGJERRIG. Haha

  Også lurte jeg på hvordan sminke du bruker. Bruker du foundation eller pudder? Og hva består hverdagssminken din av?

  Har du og Jake noe planer om å gifte dere eller kanskje forlove dere?

  Hvem av foreldrene dine er inder? Og har du noen gang vært i India? Kan du indisk, ser du på indiske filmer eller er den kulturen helt ute i bilde hos deg?

  Du har aldri nevnt faren din i bloggen? Hvis dette er pga noe private greier, så kan du godt la vær å svare på dette spørsmålet:)

  Hvorfor kjøper du så dyre ting hele tiden og etter noenmnd selger det for en mye billigere pris? Føler du ikke at du taper »penger» på denne måten? For eksempel når du kjøpte den Moncler jakken også solgte du den for 6000..

  Hvis du ville flytte, hvilket land ville du ha flyttet til?

 4. Hei Vakra 🙂 Jeg lurer på hva du synes er viktigst på en kvinnekropp? Er det tenner, hår, hud, kroppen? Ja, alt er viktig såklart. Men, hva vil du si du legger først merke til? Mote:Hva er et slående antrekk på fest og hverdag? Skjønnhet:Har du restylane på leppene? Jobb/utdanning: Har du noe tips om å lykkes på et jobbintervju?Hvordan kan man best fortelle at man ikke har fullført en utdanning på jobbintervjuet? Klem fast leser!

 5. hvordan hadde du levd 19-20-21-22 årene dine igjen hvis du kunne valgt på nytt? hvilken utdannelse ville du tatt hvis du kunne valgt på nytt? jeg må jo lytte til de som har levd og erfart mer en neg, og så vidt jeg har fått med meg er du ferdig med psykologiutdannelse, men ikke jobber med det du utdannet deg som.

 6. Hei Natalie :)..

  Har hørt at du har hatt laserbehandling på rygg og Div. Steder på kroppen for å fjerne hår.. Hvor gjorde du dette og er du fornøyd med resultatet? Tenker selv å gjøre det på lårene, kjedelig å barbere de 🙂

  Har du krøller eller stritt hår?

  Kjempe fin blogg 🙂

 7. Hei:-) du har så utrolig fine silikonpupper, både str og fassongen på de! jeg har selv 400 gram sillikon under nuskelen, men har liksom ikke den fine runde fassongen:/ skal sies at jeg har ammet 2 barn også da. men synes ikke de var så fine eller som jeg ønsket før det heller. Skal ta ny ooperasjon. Så det jeg lurer på er hvor mye har du, under/over muskelen, hva slags proteser og hvor oppererte du? Måtte du ta flere opperasjoner før du ble fornøyd og fikk den fine fasongen på de?

 8. hei j digger hårfargen din og lurer på om du kun farger d en gang fra mørke brunt til lys brunt eller avfarger du det først? og hvilken hårfarge anbefaler du?

 9. Hei:)
  Leser bloggen din daglig, for du er en såå stor inspirasjon når det gjelder mote og skjønnhet. Spennende å følge med hvordan Kouture vokser, og hvilke nyheter som kommer!
  Lurte på om du hadde noen råd når det kom til mote! Hva som kommer til våren og noen stiltips hehe:)
  Lurte også på hvor høy du er, og om du bryr deg mye om kosthold?
  God helg!

 10. Hei! utrolig fin blogg, selv er du utrolig vakker og kommer med masse bra tips. stå på! Jeg lurer på om du bruker exstaisons eller hvordan det skrives hehe, isåfall hva slags hår? hvor ofte bytter du ut og hvor langt er ditt eget hår. Sliter det ikke på ditt hår? det ser ut som du har ganske tykt og fint hår 🙂

 11. Hei Natalie 😀 Så fint at du satt igang en dpørsmålsrunde 😀 Har en del spm :-). 1. Jeg har en utenlandsk opprinnelse og har dunhår i ansiktet. Jeg pleier å bleke barten min (flaut) Men hva anbefaler du? Ta laser eller vokse hver måned? Er redd for hvis jeg vokser så synes de andre dunhårene i ansiktet. 2. Har du Restylane i leppene, hvis ja hvor mye? Og drar du til Silje Austnes? 3. Kan du lage en sminkevideo? 4. Kan du vise alle smykkene dine? 5. Hva med en salgsblogg der du selger klær,smykker,sko ? 6. Kan du lage en video der hvor du viser hvordan du setter opp hestehalen din? Haha blir gal fordi jeg får det ikke til.. 7. Kan du vise noen bilder fra da du var 18 og hvordan var du på ungdomsskolen og videregående? 8. Har du lappen? 9. Kan du ikke ordne en rabatt fra Silje Austnes til oss lesere ? 10. Har du hatt mange kjærester før Jake 🙂 Sånn 10 spørsmål fra meg som jeg håper du kan svare på 😀 Klem ❤

 12. Hei 🙂 1) Kunne du ha skrevet et innlegg om selvtillit?
  2) hvordan kan man vite om han har falske eller ekte venner? har hatt falske tidligere og har problemer med hvem som faktisk stiller opp for meg.
  3) Jeg er prematur ( født tidlig, veide 600 gram) Jeg fikk vite for litt siden etter noen nevrologiske tester at jeg har lærevansker. Jeg har fullført 1 og 2 klasse på videregående men klarer ikke å fullføre 3 klasse. Har tatt 3 klasse over 2 år og sliter fortsatt vet ikke om jeg er blitt opphengt i lærevanskene om du skjønnner. Til høsten blir det 5 år til jeg har gått på videregående og jeg merker jeg blir sliten da jeg har så mye press. Alle mine venner blir uteksaminert mens jeg ikke kommer meg videre, blir veldig lei meg og ja jeg har det dårlig om dagen da jeg ikke har noen støtte hjemme eller venner. Men mine venner vet ikke om dette fordi jeg tørr ikke å fortelle at jeg er prematur. Skammer meg over det.. PPT tjenesten sier at jeg ikke burde gå på studiespesialisering men heller burde ta fagbrev, men jeg er sta. Jeg vil fullføre videregående siden jeg klarte 1 og 2 klasse på egenhånd uten hjelp. Men blir også fort usikker noen ganger da det blir altfor vanskelig.. Jeg vet det blir umulig for meg å leve hvis jeg ikke får vitnemål. Jeg ser så mye opp til deg Natalie! Du har nådd så mye og jobbet hardt for ting og du er rett og slett flink! Har du noen tips om hva jeg skal gjøre? Har ingen å snakke med dette om.. Vil bare få litt ro i livet mitt og utdanne meg! Være lykkelig rett og slett.

 13. Hei jeg lurer på om det er ditt ekte hår eller ikke? hva slags hår bruker du hvis det ikke er ditt? sliter det ikke på ditt hår? KJEMPE BRA BLOGG

 14. Hei, Natalie.
  Vet ikke helt om dette er noe du vil svare på, men hadde satt stor pris på det. Jeg har fått time til en brystforstørrelse den 4.April og har sett rundt på nettet om det hvor jeg plutselig så deg i avisen. Jeg bare lurte på hvilken BH størrelse du bruker nå og hvor man kan få tak i pent undertøy med en E cup. De fleste butikker jeg vanligvis handler på går bare opp til D og alt etter det finnes det ikke pent undertøy. Jeg skal mest sannsynlig fylle på 330 gram derfor trenger jeg noen tips hvor det finnes pent undertøy. Hehe, håper på svar 🙂

 15. Hei Nathalie =)

  Lurer på en ting: Har du fylt leppene dine, i såfall hvor mye ? Hvilken hårfarge har du akkuratt nå, extension ?? Ønsker også å legge til dette : Jeg var innom butikken din for noen uker siden, og det er første gangen jeg har sett deg » live «. Du er seff ei veldig vakker / attraktiv jente, men det jeg la mest merke til ved deg var den positiviteten som du ustrålet. Du virker som ei utrolig kjekk jente, med mye livsglede, det beundrer jeg deg for. Så god service har ikke jeg fått på lenge i noen andre butikker. Fortsett med det =)

 16. Hvilke hårprodukter bruker du? (shampo, balsam hårkur sov)
  Hvor er du opprinnelig fra?
  Når kom du til Norge?
  Hvilken linje gikk du på vgs?
  Var du populær på vgs?
  Hva tok du etter vgs?
  Hvordan var studielivet ditt etter vgs?
  Har du mange guttevenner?
  Liker du å feste?
  Hva er favoritt alkohol drikken din?
  hva pleier du å drikke for det meste på fester ogsånt?
  har du extention eller er det naturlig hår?
  Hvor mye sillikon har du tatt og hvor gammel var du da du tok det?
  Hvordan var russetia di?
  Hvor er kjæresten din fra og hvor gammel er han?
  Hva trener du og hvor ofte trener du?
  Når flytta du ut for deg selv?
  Hvor høy er du og hvor mye veier du?
  Føler du at du har en tilknytning til det landet du opprinnelig er fra?
  Hvilken parfyme bruker du?
  Når har du tenkt til å gifte deg og når har du tenkt til å få barn?
  Har du noen planer for fremtiden?
  Røyker eller snuser du?
  Har du tatt noen andre plastikkirurger bortsett fra sillikon?
  Tjener du noe på å blogge?
  Hvor er favoritt-feriestedet ditt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s