Spørsmål fra dere: Trening og kosthold

Hvor ofte trener du? Spiser du sunt? 

Jeg prøver å trene 3-4 ganger per uke! Men i min hektiske hverdag blir det ofte til at jeg må droppe treningen fremfor andre ting. Lover meg selv hele tiden å bli flinkere! Jeg trener på Sats oftest på Bislett, der starter jeg på elipse maskin eller tredemølle hvor jeg trener 30-40 min. Jeg blir ofte så rastløs av å stå på disse maskinene, så god musikk på ipoden er et must! Deretter trener jeg 3-4 mageøvelser. Jeg trener ikke fordi jeg vil ned i vekt men heller fordi jeg vil ha en sunn livstil, jeg får energi av trening og følelsen etterpå er bare fantastisk!! Nå mot sommeren vil jeg prioritere treningen mer, da skal jeg også oppdatere dere på mine treningsrutiner.

Jeg spiser det jeg vil.. Men prøver å holde meg unna brød i ukedagene. Jeg spiser lite fisk men masse kylling! Men jeg har også en stor svakhet for karbohydrater, jeg elsker ris og pasta!! Og jeg har en tendens til å spise MYE!! Til middag har vi ofte: Spaghetti og kjøttdeig, taco, fajiitas, pasta og kylling salater, pastagratenger, biff m fløtegratinerte poteter osv. Helt vanlig middagsmat 🙂 Jeg spiser ikke smågodt/snop og heller ikke sjokolade (jeg har nøtteallergi og tåler ikke sjokolade utenom kinder maxi).

Mat for meg er en del av livskvaliteten, det er så viktig å også kose seg litt ekstra innimellom! Å komme hjem etter en 10 timers lang arbeidsdag å spise en god middag med kjæresten er noe av det beste jeg gjør. Så får jeg heller trene regelmessig for å holde forbrenningen igang 🙂

20120726-223002

Hva er ditt favoritt feriested?

IBIZA!!!! uten tvil… Mange forbinner Ibiza med fest og fyll. Det er det IKKE! Ibiza er et lukseriøst sted med Europas vakreste strender, kultur og god stemning. Derimot reiser du till delen av Ibiza som heter San Antonio møter du festglade ungdommer særlig fra England, kan sammenlignes med Aya napa/magaluf/kos og dette anbefales ikke…

Vi bor alltid på Talamanca, rett ved nattklubben Pacha. Jake sin partner har hus der. Dette er ved Ibiza by som byr på shopping, bargater og gode resturanter. Andre steder det anbefales å bo er ved playa del bossa eller Salinas. Åhhhh jeg bare elsker Ibiza og anbefaler dette reisemålet på det sterkeste!

20121125-030528

Hva er din drømmeferie? Drømmeferien må vel bli Maldivene. Jeg har skikkelig lyst å reise dit sammen med kjæresten og bare slappe fullstendig av. Ha lange late dager på stranden, romantiske middager ved solnedgangen og bo i bungalow på vannet 🙂

Kan du gi noen tips om hvor man bor osv i Miami?

Miami er også fantastisk, jeg har vel hvert der 5 ganger nå… Vi bor alltid på South Beach, bor du på hotell så book gjerne rundt Ocean drive, da er du på stranden! De beste shoppingstedene er: Lincoln Road, washington ave og Aventura Mall. Aventura mall er et gigantisk kjøpesenter som ligger ca 20 min mot fort louderdale. På Lincoln Road ligger det også en masse koselige resturanter, gaten er en gågate og den er alltid proppfull av mennesker til langt på natt!

images (1)

 

//Natalie

4 kommentarer

  1. Hva er kveldsrutinen din, hvordan roer du deg etter en stressfull dag og hvordan beholder du gløden og spensten i huden. Er ik lett å unngå å se trøtt og dratt ut dagen derpå 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s