Gale mennesker!

Skærmbillede 2013-03-04 kl. 22.30.50Skærmbillede 2013-03-04 kl. 22.02.29

 

Jeg syntes det er veldig skremmende at folk later som om de er deg! I dag fikk jeg tips om 2 nye profiler…Den ene ble slettet med en gang da jeg skrev en melding til personen. Den andre var MYE VÆRRE…. der fant jeg 100 vis av bilder av meg selv, profilen var daglig oppdatert og ble opprettet allerede i 2011! Personen skriver også at meg og sonena er søsken og på bildene der vi er sammen skriver hun: Love you sis ❤ osv! Creeeeepy….

De fleste bildene er ikke engang lagt ut på FB, men de kommer fra Bloggen….Derfor publiserer jeg det her også i håp om at Anita Nanaz skal få vite, så profilen blir slettet!

Pass alltid på hva dere ligger ut på internett, det finnes nok av gale mennesker der ute som kan misbruke deres identitet!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s