Perfect Skin!

20130308-232252

 

Igår dro jeg til Silje Austnes. Hun hjelper meg med å få en frisk og sunn hud i ansiktet – det er viktig å ta vare på huden! I en hektisk hverdag trenger huden min de riktige produktene og hudpleie produktene jeg bruker er fra Obagi. Huden min har aldri vært bedre enn den er nå!

Skjermbilde 2013-03-08 kl. 23.37.00

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s