Saturday!!

IMG_3437

 

I dag har jeg vært på Kouture og jobbet med de siste forberedelser før vi reiser imorgen 🙂 åhhhh gleder og gruer meg!!! Men jeg er sinnsykt motivert og jeg vet at dette bare er starten på en ny epoke i Kouture. I dag hadde jeg på meg mine nye Hector boots!!! 🙂 Yes, det ble svarte i tillegg til de brune og lyse som jeg har fra før – ble stoppet 3 ganger på vei opp Karl johan ang hvor jeg hadde kjøpt skoene :-)))

Nå holder jeg på å pakke! Vi flyr via Moskva imorgen og møter på Gardermoen kl 11.30.

Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert!! Ha en fin kveld dere 🙂

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s