De siste timene nytes i Hong Kong!

20130412-000157.jpg

20130412-000222.jpg

20130412-000357.jpg

20130412-000432.jpg

For en fantastisk utsikt!! Tenk at vi sitter her…følelsen å sitte i 66 etg i en resturant som roterer 360 grader og se ut på utsikten er ubeskrivelig! Tanken på at vi har kommet dit vi er i dag..er nesten utenkelig! Alt vi har i dag har vi bygget opp på egenhånd! Jeg jobber så hardt og jeg brenner så sterkt for det jeg driver med at jeg ofte glemmer å stoppe opp å se hva vi faktisk har fått til! Resturanten view 66 i Hong kong kan absolutt anbefales, atmosfæren er luksuriøs og maten smakte fantastisk (steak tenderlion). På denne reisen har vi opplevd så mye, lært så mye og blitt inspirert til å utvikle oss videre. Imorgen tidlig er reisen over for denne gang og det bærer avsted til Norge.
God natt kjære lesere:-)
//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s