Miinto shopping spree + Justin Bieber konkurranse.

bilde_bieber

 

VIL DU VINNE EN GRATIS BILLETT TIL JUSTIN BIEBER KONSERTEN I OSLO PÅ TIRSDAG?

På mandag har www.miinto.no  20% på ALLE varer i hele 24 timer!! Også kalt www.24hourshoppingspree.no

Blant alle som melder seg på shopping spree trekker miinto.no  ut en heldig vinner av billetten til Justin Bieber konserten på tirsdag i Oslo.

Meld deg på til 24hourshoppingspree her:  http://miinto.pgtb.me/RJcxr3

(Ps det koster ingenting å melde seg på/delta i konkurransen, du vil kun motta newsletter fra Miinto med gode tilbud og informasjon samt motta koden som gir deg 20% rabatt på miinto på Mandag).

Lykke til 🙂

7 kommentarer

  1. Jeg tenker å bestille dangers shortsen og det svarte korsettet i morgen 😀 Men lurte litt på hvordan de er i størrelsen? Har en Stella shorts fra før av og har den i S og den passer fint. Men ser at det bare er XS igjen på miinto 😦 Så lurte litt på om dangers er større eller mindre i størrelsen? Og hvilke størrelse burde jeg har om jeg bruker 75B i korsettet? Har prøvd å lese litt om størrelsene rundt på blogger og sånn men finner ikke helt ut av det.. Håper på svar 😀

  2. Jeg vil gjerne vinne denne billetten fordi jeg ikke fikk billetter når man skulle bestille det, dette er den enste sjansen jeg har. krysser fingrene ❤

  3. Jeg vil så gjerne ha en DC billet. Justin har hjulpet meg så mye, jeg har blitt mobbet i 5 år det hadde betydd så mye å vinne en billet. Jeg har ikke sovet om nettene fordi jeg tenker bare på at jeg vil vinne eller skaffe meg en billett.. Bestevenninna mi fikk DC og henne har ingen å dra med det hadde betydd så mye å endelig være lykkelig og så drømmen sin oppfylt.:.

  4. Jeg elsker justin bieber, men gidde bort min bilett til min besteveninne å hvis jeg skulle være så utrolig heldig å få vinne en justin bieber bilett ville jeg hoppet i taket av glede jeg gå bort biletten til veninna mi pga hun ikke fikk seg bilett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s