Har dere prøvd Lanza??

IMG_3352 IMG_3353

20130417-170812.jpgxzrrwcqjqezyf3qnh1af5w

 

Her er hårproduktene som jeg bruker! Mitt hår er ikke bare langt og fyldig…det er også slitt og trenger mye pleie. Jeg vasker  håret ca 3 ganger i uken med shampo og balsam fra Lanza. Denne gangen har jeg prøvd ut fuktighets serien deres og er veldig fornøyd! Det er viktig å variere litt på shampoer. Det finnes så mye på markedet, og det er viktig å velge riktige produkter. I tillegg kurer jeg håret mitt 1 gang i uken og bruker også Oljen (Lanza Keratin healing oil) i fuktig hår, den reparer skadet hår, beskytter og gir en kjempe fin glans (øker glansen med 260%)! Oljen er også varmebeskyttende, det er bra siden jeg bruker alltid rettetang på håret mitt:-) Lanza kan man kjøpe hos frisøer og det er frisørpartneres AS i Bergen som er forhandler av merket.

//Natalie

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s