Nye boots!! :-)

20130418-192712.jpg

20130418-192719.jpg
Jeg klarer nesten ikke å velge hvilke sko jeg skal ha av Steve Madden!! De har så mye flott! Disse kjøpte jeg i dag, koster 1299,- Er sååååå fornøyd!! Hadde på meg disse bootsene sammen med slimme dr. Demin bukser, singlet fra Dbrand og blazer i dag 🙂 Det ble kjempe fint!
Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobben, det blir dobble dager hver eneste dag nå, det er masse folk i butikken og nyhetene skal frontes:-)) nå skal jeg slenge i meg litt middag før det blir pc jobbing!
Ha en fin kveld dere:-)
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s