Girltalk: Ansikt og kropp!

 

 

 

20130415-195104.jpg

 

Hei dere. Jeg får ofte spørsmål om hud og hår…Tenkte å gi dere noen korte tips:

I en travel hverdag er jeg glad jeg har riktige ansiktsprodukter!! Obagi nu derm rens og pore therapy holder huden min glatt og fri for urenheter. Jeg bruker også hudkremen fra Obagi som er tilpasset min hud (Kosmetisk sykepleier Silje Austnes har hjulpet meg med å finne de riktige produktene).

 

20130415-195047.jpg

 

Hårfri!! Jeg må jo bare anbefale dere å bruke Silk epil på leggene!! Denne fjernet håret med roten så det tar flere uker før håret kommer tilbake. Og nei, det gjør IKKE vondt. Man kan gå over med høvel for å få bort alle småhår og for å få silkemyk hud 🙂

 

20130415-195053.jpg

 

Mmmmm, favoritten min er Mango body butter! Jeg smører meg med fuktighetskrem etter hver eneste dusj, enten bruker jeg denne eller Dove sin.

Den beste selvbruningen til kroppen er fortsatt Dove (medium Dark) og St.Tropez (kjøpes på Vita).  Jeg skal starte ny prosess neste uke!

//Natalie

7 kommentarer

  1. Må du spare hår for å kunne bruke epilatoren? Drev med voksing en liten stund, men spareperiodene gjorde det ikke verdt det:(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s