Weekend!!!!

IMG_3495 IMG_3489

 

Der! Yes, endelig ble det helg på meg også:-) Denne uken har gått i ett, mange tilreisende har besøkt Kouture (virkelig mange Bergensere!!Koselig!!). I dag kom til og med våren på besøk! Jeg hoppet i skinnjakke og hector boots, endelig! Nå skal jeg kose meg etter en travel uke – I kveld blir det middag og drinker på BAR 🙂

//Natalie

(Toppen min er fra American Vintage, du finner den HER)

2 kommentarer

  1. Hei. Jeg lurer littt på ang de Hector skoene. Jeg bruker 38-39 i sko, og er usikker på hvilken str jeg skal kjøpe. Føttene mine er 24,5cm. Hva anbefaler du? Kan du evt måle de skoene du har? Ser du har 39 i dine. Jeg bruker vanligvis 38 i pumps, wedges osv. 39 bruker jeg i enkelte flate sko. Ballerina osv. Litt dumt å bomme på str, så håper du kan hjelpe meg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s