Tidlige vaner..

tumblr_mg4e80yPQn1r9sky7o1_500_large

 

Vi har alle våre vaner, noen flere enn andre. This is ME!! Hver morgen og hver kveld har jeg en tendens til å bli liggende å scrolle på min iphone! Instagram, we ❤ it, tumblr, miinto, facebook, vg, mails etc… Tiden bare flyr men jeg holder meg oppdatert så godt jeg kan!!

tumblr_mlvet3sPiv1rii027o1_500

I dag hadde jeg soooovemorgen!! Det trengte jeg virkelig, deretter dro jeg på trening, jobbet på pc, hadde møter, før jeg hadde time til min kosmetiske sykepleier Silje Austnes! Nå sitter jeg å utvikler Kouture kolleksjonen, det er virkelig mye arbeid med å starte eget klesmerke!! Gleder meg til Californication og kanskje litt is senere :-)…Før jeg ligger meg inn i sengen og scroller videre på mobilen!! 🙂

//Natalie

2 kommentarer

  1. Tusen takk for en hyggelig prat i dag, Natalie! 🙂 Tar meg en tur innom snart, gleder meg til å se alt det fine dere har i butikken deres :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s