Å unne seg.. :-)

20130516-233717.jpg
Herreguuuuuuuuud for en dag!!! Pulsen er fortsatt høy og jeg har løpt rundt i hele dag! Alle skal bare ha 17.mai kjoler og jeg har stylet, stylet og stylet verdens beste kunder i dag!!! Men OBS!?! Glemte meg selv!!! Hva skal jeg ha på meg? På trikken hjem fant jeg til og med ut at jeg hadde glemt Steve Madden skoene som jeg skulle bruke imorgen på jobb. Jaja, roter forgjeves i skapet her hjemme… Skal nok finne noe 😉 igår kveld satt jeg å jobbet på pc , jeg har lenge sett på dette Marc by Marc Jacobs armbåndet. Igår klikket jeg det hjem, nå venter jeg i spenning på å få det i posten!! Gleden med nettbutikker :-)) Det er viktig å unne seg noen ting i hverdagen, særlig i de perioder hvor man jobber ekstra mye!!
Ønsker dere alle en fantastisk 17.Mai 🙂
//Natalie

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s