4 kommentarer

  1. Hei! Jeg er veldig glad i stilen din, og ettersom du reiser en del med fly (enten det er på helgeturer eller ferie) så lurte jeg på om du kunne lage et innlegg om reise/fly stil? Det er jo snart sommer og både jeg og venninnene mine pleier ofte å planlegge hva vi skal reise i ettersom det må være veldig komfortabelt, enkelt, men også chic or stilfult. Det er så kjedelig (synes jeg da) å reise i bare vanlig joggedress, spesielt om man skal ett varmt sted. Hva pleier du å reise i? Liker du å tenke på reise stil og antrekk, eller bruker du heller muligheten til å gå helt incognito i joggedress og dott på hodet? Hehe. Du trenger ikke lage ett inlegg hvis du ikke gidder, du kan også bare svare her hvis du vil 🙂 Håper å høre fra deg! Ps. jeg tenker først og fremst på lengre reiser til varme steder som f.eks spania, miami, italia, osv. Takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s