London calling!!

20130602-225620.jpg

20130602-225610.jpg

20130602-225605.jpg

20130602-230742.jpg
Mange tenker nok at jeg er heldig fordi jeg får reise så mye. Ja det er jeg, men det er faktisk veldig slitsomt og akkurat denne helgen kunne jeg tenkt med å bare være hjemme med kjæresten og slappe av…utsagnet «borte bra men hjemme best» er virkelig sant. Jeg har jobbet hver eneste dag denne uken, fra tidlig morgen til sent på kvelden. Men vi måtte dra til London i dag pga et møte med lipsy imorgen tidlig. Vi drar til Lipsy sitt hovedkontor i Oxford street og skal kjøpe inn kjoler til Kouture, sesongen er christmas 2013 – den viktigste kolleksjonen!
I kveld spiste vi middag på maze, en av resturantene til Gordon Ramsay – nydelig mat!! Vi bestilte biff med bernaise, Mac & cheese, pomme fritt og potetbåter! Jummy:-) gjett om vi skal sove godt i natt!!
//Natalie

4 kommentarer

  1. Har sett at du har vært i London et par ganger, og jeg lurte på om du hadde noen shopping tips om hvilken butikker osv man burde gå innom når man er der??? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s