BERGEN!!

20130609-211407

20130609-211422.jpg

Bilde tatt 08.06.13 kl. 21.04 #4

Bergen I LOVE YOU!! Jeg hadde det SÅ utrolig koselig igår kveld! Jeg møtte en venninne på Bocca før vi dro på Calibar og feliz. Så mange kjente, smilende og fantastiske mennesker! Det jeg liker med Bergen er kanskje det de fleste hater – at byen er så liten at man nesten «kjenner» alle! 🙂

Jeg trives så utrolig godt å være her hjemme, hver gang jeg reiser herfra gleder jeg meg alltid til å komme tilbake! Flere spør når jeg skal flytte tilbake…Men fremtiden ligger nok i Oslo.

I dag har jeg bare slappet av og solt meg på terassen til mamma! Nå byr kvelden på film og snacks! Ser fram til å møte min kjære jake imorgen, søndager blir liksom ikke det samme uten ham. Og sist helg var jeg i London – Så vi har mye å ta igjen!! 🙂 🙂

Ha en fin kveld!

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s