Sommerkjolen nr 1!!!!

1005124_10152923787655195_164772417_n

 

Se min fine kjole 🙂 I dag fikk vi masse nyheter, denne kjolen ble nesten UTSOLGT bare i dag!! Så gøy 🙂 Heldigvis kommer et nytt parti i neste uke! Det har også kommet maxi kjoler, topper, varer fra GUESS osv… Fantastisk dag på jobben!!

I dag har jeg jobbet fra åpning til stegning, deretter bar det avsted rett i Solen på Lille Asia Hegdehaugsveien! Nå er det filmkveld i sengen 🙂

God natt dere!

//Natalie

 

 

19 kommentarer

  1. Hei!
    Var innom Kouture for over to måneder siden og da fikk jeg vite at dere skulle få inn kjoler fra Midori i beige og blått. Vet du når disse kommer eller har jeg gått helt glipp av dem? Midori-kjolene er jo helt fantastiske!

    Vil ellers si at jeg synes Kouture er en veldig bra butikk med utrolig mye fint og med god service:) Stå på!:)

  2. Finner heller ikke igjen de fine kjedene, bla. det sorte du har på deg i et innlegg lengere ned. Hvor har de blitt av ?

  3. Sykt fin!! Er det mulig å skrive seg ned på venteliste til neste runde? Ønsker denne kjolen og vil ikke den skal bli utsolgt før den rekker å komme i nettbutikken :O

  4. Hvis mulig å sette seg på venteliste, ønsker jeg også dette (litt avhengig av prisen på kjolen ).

  5. For en nydelig kjole!! Den er kjempe fin på deg! Så bilde på instagram også :)) Skrev en kommentar der, lurer på om den er i butikken?? Leser i noen innlegg her at noen har satt seg på venteliste?! Hva vil det si? Legger du av kjolen til noen slik at de får prøvd den? Eller informerer at den har kommet i butikken? Dere har så mye fine klær i butikken :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s