Glad mandag!

20130617-212741.jpg

20130617-212748.jpg

 

Solskinn og glade mennesker i Oslo 🙂 I dag har vært en kjempe bra dag på jobben!

 

I dag hadde jeg på meg mine fiiiine nye gule bukser!! Buksene er fra Dr denim og du finner dem HER: KISSY LEMON. Vi har dem i flere farger og jeg bare elsker dem!

Toppen jeg har på meg er fra vår egen kolleksjon Kouture 🙂 Du finner den HER!

20130617-212753.jpg

 

Freshe sandaler!

20130617-212807.jpg

 

Etter jobb i dag dro vi ut til bygdøy – Så fint sted bare 5 min utenfor oslo sentrum! Man føler at man kommer langt bort fra byen, ut på landet. Bygdøy er et nydelig sted! Her løp vi 5 km deretter trente vi litt mage på EVO. Bare 2 uker til IBIZA og bikini!! (Jeg tror jo at trening i disse 2 uker vil gi utrolige resultater…..ehhh, men det går nok mest på selvfølelsen) 🙂 Skal hvertfall prøve å trene 5 ganger denne uken og neste 🙂

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s